Температурите започват да се повишават и днес в Пловдив ни очакват

...
Температурите започват да се повишават и днес в Пловдив ни очакват
Коментари Харесай

Започва затопляне! Над 20 градуса в Пловдив днес

Температурите стартират да се повишават и през днешния ден в Пловдив ни чакат оптимални стойности от 21-22 градуса. Сутрешните също ще се покачат като се чакат сред 5 и 8 градуса. 
Прочетете още
Над страната ще бъде най-вече слънчево с раздрана висока облачност. Преди обяд над източните региони от страната към момента ще има ниска облачност. В Източна България ще духа слаб вятър от юг-югоизток. Дневните температури още ще се покачат и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 16° и 21°, в София - към 19°. Атмосферното налягане е близо до междинното и ще се намалява.

В планините ще е слънчево с раздрана висока облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Температурите ще се покачват и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 13°, на 2000 метра - към 6°.

По Черноморието преди обяд ще има ниска облачност, която след обяд ще се раздира и понижава до слънчево време. Ще духа слаб вятър с южна съставния елемент. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 13°. Температурата на морската вода е 8°-9°.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР